duwe kesehatan

Green Sehat lan Happy

Mung dening teknologi lan pengalaman Manajemen sugih, bebarengan fitur kasukman "Green, Sehat lan Happy", kita bisa entuk goal saka perusahaan abad-lawas lan account donya-kesuwur.

sing kita

Apa milih Dahongying?

  • ssssss

Ningbo Dahongying Bioengineering Co., Ltd. (Est.1998) dumunung ing Ningbo - pusat ekonomi ing kidul kali Yangtze Delta. Kang ditutup kanggo Ningbo Port ing sisih wétan, lan wis kauntungan geografis gedé madhep Shanghai ing sisih lor. Company punika perusahaan ijo lan lingkungan-loropaken ing industri Biotech, lan dianugerahi sawetara gelar ing taun anyar, iki uga diduweni sawetara bebungah ing kothak timer-inovasi, saving, lingkungan pangayoman lan amal umum.

Company punika Produsèn wiwitan Natural VE ing China, lan wis spesialisasine ing produksi Natural VE kanggo puluh taun. Iku fokus sawijining manungsa waé ing nyediakake pangan sehat karo technique lan kualitas pinunjul anjog kanggo konsumen ing saindhenging donya. Wiwit diadegaké, Company ing teken kanggo penguatan Manajemen lan inovasi mekanisme. Adhedhasar konsep manajemen Based Human, Company wis ditetepake sistem njamin kualitas swara kanggo njamin kualitas produk.

kita Products

Iku fokus sawijining manungsa waé ing nyediakake pangan sehat karo technique lan kualitas pinunjul anjog kanggo konsumen ing saindhenging donya.