здравствено

Зелена здрав и среќен

Само со помош на напредна технологија и богато искуство за управување, заедно со духовната функција на "Зелен, здрав и среќен", ние може да се постигне целта на вековните претпријатие и светски познатиот бренд.

кои сме ние

Зошто да изберете Dahongying?

  • ssssss

Ningbo Dahongying биоинженеринг копродукции, ООД (Est.1998) се наоѓа во Ningbo - економски центар во јужниот дел на Yangtze реката Делта. Ќе биде затворен за да Ningbo пристаниште на исток, и има голема географска предност како што се соочуваат со Шангај на север. Друштвото е зелена и еколошки-пријателски претпријатие во биотехнолошка индустрија, и беше доделена неколку наслови во последниве години, исто така, беше во сопственост на неколку награди во областа на авто-иновации, заштеда на енергија, заштита на животната средина и јавни добротворни цели.

Друштвото е најраниот производител на природни VE во Кина, и е специјализирана во производство на природен VE децении на години. Тој се фокусира своето внимание на обезбедување на здрава храна со водечките техника и исклучителен квалитет на потрошувачите во целиот свет. Од своето основање, компанијата се држи до зајакнување на управувањето и механизам иновации. Врз основа на концептот на управување заснован на човековите, Друштвото има воспоставено звук гаранција за квалитет систем за да се гарантира висок квалитет на производите.

нашите производи

Тој се фокусира своето внимание на обезбедување на здрава храна со водечките техника и исклучителен квалитет на потрошувачите во целиот свет.