Rreth nesh

NATYRORE VE PROFESIONAL

Ningbo Dahongying bioengineering Co, Ltd

Profili i Kompanisë

Ningbo Dahongying bioengineering Co, Ltd (Est.1998) është e vendosur në Ningbo - qendra ekonomike në jug të deltën e lumit Yangtze. Duke u mbyllur në Ningbo Port në lindje, dhe ka avantazh të madh gjeografik si ajo përballet me Shanghai në veri. Kompania është një ndërmarrje e gjelbër dhe të mjedisit të favorshëm në industrinë Biotech, dhe u dha disa tituj në vitet e fundit, ajo ishte në pronësi edhe disa çmime në fushën e vetë-risi, kursimit të energjisë, mbrojtjen e mjedisit dhe bamirësisë publik.

Kompania është prodhuesi më të hershme i Natyrore VE në Kinë, dhe ka qenë e specializuar në prodhimin e Natyrore VE për dekada e vite. Ajo fokusohet vëmendjen e saj në sigurimin e ushqim të shëndetshëm me teknikë dhe cilësi të shquar kryesor për konsumatorët në mbarë botën. Që nga themelimi i saj, Kompania shkopinj në forcimin e menaxhimit dhe inovacionit mekanizëm. Bazuar në konceptin e menaxhimit të Bazuar Njeriut, kompania ka krijuar sistem të shëndoshë të cilësisë të garantuar për të garantuar produkte me cilësi të lartë.

Z7
Z6
Z1
Z5
Z4
Z2
DSF

Edhe pse kompania ka realizuar historinë e lavdishme, ka ende një rrugë e gjatë për të shkuar në të ardhmen. Vetëm me teknologji të përparuar dhe përvojë të pasur të menaxhimit, së bashku me funksion shpirtëror të "Gjelbër, të shëndetshëm dhe të lumtur", mund të arrijmë qëllimin e ndërmarrjes shekullore dhe markë të njohur botërisht. Ne besojmë se, nëpërmjet punëtorë tonë, Dahongying do të bëhet një yll në rritje i Natyrore VE.

A11
A22
A33
A44

 Nëse jeni të interesuar në produktet tona apo keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni. Ne shpresojmë që të krijojë marrëdhënie bashkëpunuese me ju në të ardhmen e afërt.