Tentang Kami

Pengetahuan Alam ve profésional

Ningbo Dahongying Arsitektur Kapal Co., Ltd.

PROFIL PERUSAHAAN

Ningbo Dahongying Arsitektur Kapal Co., Ltd. (Est.1998) anu lokasina di Ningbo - puseur ékonomi di kiduleun Yangtze River délta. Keur ditutup keur Ningbo Port di wétan, sarta boga kaunggulan geografis hébat sakumaha eta nyanghareup Shanghai di kalér. Company mangrupa perusahaan héjo sarta lingkungan-friendly di industri Biotéh, sarta dileler sababaraha judul dina taun panganyarna, éta ogé dipiboga sababaraha panghargaan dina widang timer inovasi, hemat energi, panyalindungan lingkungan jeung amal umum.

Company éta téh produsén pangheubeulna ngeunaan Pengetahuan Alam ve di Cina, sarta geus specializing dina produksi Pengetahuan Alam ve pikeun dekade taun. Ieu museurkeun perhatian na on nyadiakeun dahareun cageur kalayan tehnik sarta kualitas beredar ngarah kana pamakéna sakuliah dunya. Kusabab ngadegna anak, Company nu batang ka strengthening manajemén jeung inovasi mékanisme. Dumasar konsép manajemen Based Asasi Manusa, Company geus ngadegkeun sistem jaminan kualitas sora keur ngajamin produk kualitas luhur.

z7
z6
z1
z5
z4
z2
dsf

Padahal Company geus sadar sajarah glorious, aya kénéh cara lila rék di mangsa nu bakal datang. Ngan ku téhnologi canggih tur pangalaman manajemén euyeub bareng jeung fitur spiritual tina "Héjo, Sehat na Bingah", tiasa urang ngahontal tujuan perusahaan abad-lami tur brand dunya-renowned. Simkuring yakin yén, ngaliwatan hardworking urang, Dahongying baris jadi hiji béntang rising of Pengetahuan Alam ve.

a11
a22
a33
a44

 Mun anjeun resep produk urang atawa mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. Simkuring miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang.